Reklam

9 Aralık 2015 Çarşamba

Anne Bebek Çocuk Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

2015'i harika ve dopdolu bir fuarla kapatmaya ne dersiniz?


Bir Annenin Blogu - İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda etkinlik yapan çocuklar

Boyut Yayın Grubu'nun düzenlediği İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde çocuk sahibi olan ya da bebek planlaması yapan tüm aileleri harika bir şölenle bir araya getiriyor.

3 gün sürecek fuarda, hamilelik döneminden okul çağına, 0-12 yaşa uygun ürünlerin tanıtımı, atölye çalışmaları, çeşitli konularda uzmanların katıldığı oturumlar olacak. Doğum, emzirme, anne sütünü saklama, sütü arttırma yöntemleri, anneler için evde egzersizler, sosyal medya ve fotoğrafçılık, bloggerlik, bebeklerde ve çocuklarda cilt hassasiyetleri, çocuğun hayatında oyunun önemi gibi çok kapsamlı konulara yer veriliyor. Bu dopdolu programda insan hangisine katılacağına karar veremiyor. Ayrıca fuarda halk oylamasıyla seçilen Anne Bebek Ödülleri sahiplerini bulacak. 

Bir Annenin Blogu - İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda yüz boyatan kızÇocuklar da unutulmamış; Susam sokağı karakterleri Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby de İBS'de!

Dünyanın en ünlü sokağı olan Susam Sokağı'nın karakterleri fuar için Türkiye'ye geliyor. "Edi, Büdü, Kurabiye Canavarı, Elmo, Kont ve Abby"li Susam Sokağı 11 Aralık'tan itibaren İstanbul'da olacak. İstanbul Kongre Merkezi'nin içine kurulacak olan Susam Sokağı'nın renkli şovları üç gün boyunca 11:00 -19:00 saatleri arasında minikleri ve anne, babaları ağırlayacak.

Oturum Programına buradan ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...